Home Organisatie Monumenten Activiteiten Terugblik Weblinks Contact Zoeken
 Open Monumentendag
A. Open Monumentendag 2019
Open Monumentendag 2019 wordt gehouden op zaterdag 14 september 2019. Het thema is "Plekken van plezier".

Meer informatie over de Open monumentendag Westerkwartier vindt u op de nieuwe website Op donderdag 12 september is er een leuke informatie-avond met in Hotel Aduard over het thema Plekken van plezier.

B. Programma informatieavond
Op donderdag 12 september vindt er een informatieavond plaats in Hotel Restaurant Aduard, Friesestraatweg 13, 9831 TB Aduard.

Aanvang 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar. De toegang en de koffie en thee zijn gratis.

Het koor 'Suxwort Zingt' uit Niehove zorgt voor de muzikale omlijsting van deze avond. Het jaarthema “Plekken van Plezier” wordt verder uitgediept met leuke verhalen uit de praktijk door Mien Westerkwartier en Rederijkerskamer Ons Genoegen. “Hoe hebben mensen zich in de loop der eeuwen vermaakt, en welke monumenten zijn daarvoor het decor of het podium geweest?"C. Monumenten open voor het publiek
De monumenten die deelnemen aan de Open monumentendag Westerkwartier kunt u vinden op de website van de stichting Open monumentendag gemeente Westerkwartier Programma 2019